25.04.2024 | 11:57
RO RU EN

Noutăți

ÎN ATENȚIA INSTITUȚILOR PUBLICE SUBORDONATE MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE; INSTITUȚIILOR PUBLICE AUTONOME ÎN CADRUL AUTORITĂȚILOR JUDECĂTOREȘTI, PROCURATURII; ALTE ORGANE DE DREPT SPECIALIZATE

Prin prezenta vă aducem la cunostință că la data de 12.07.2018, prin Hotărîrea CNAJGS nr.13, au fost aprobate modelele noi de chestionare privind solictarea/acordarea asistenței juridice garantate de stat. Astfel că din data de 01.09.2018 toate instituțiile vizate urmează să utilizeze modelele noi de chestionare în vederea solicitării acordării asistenței juridice garantate de stat.

Chestionarele pot fi descărcate sau completate în varianta electronică pe pagina web www.cnajgs.md, rubrica “Formulare” (sau http://formulare.cnajgs.md ).

Totodată vă informăm că există două modalități de completare a chestionarelor:

Varianta 1 – descărcarea în format PDF a chestionarului și printarea acestuia pe format de hîrtie, astfel că chestionarul urmează în acest caz să fie completat manual și ulterior expediat, în formă scanată sau foto, prin e-mail la adresa Oficiului Teritorial din circumscriția d-stră.

Varianta 2 – accesarea paginii web http://formulare.cnajgs.md, rubrica “Formulare”, în care aveți posibilitatea de a completa chestionarele în format web, astfel că chestionarul va fi generat în mod automat în urma introducerii datelor cu privire la solictarea care doriți să o expediați către Oficiul Teritoria al CNAJGS. Chestionarul generat automat poate fi descărcat sau printat, prin urmare expediat, fie în variantă scanată fie ca document PDF, pe adresa de e-mail a Oficiului Teritorial din circumscripția d-stră.

Pentru detalii suplimentare puteți contacta reprezentanții Oficiilor Teritoriale din circumscripția d-stră.

În speranța unei colaborări eficiente și durabile!

“Proiectul dat este implementat de Oficiul Teritorial Chișinău al CNAJGS în parteneriat cu Institutul de Reforme Penale și cu sprijinul Programului de finanțare a inițiativelor/proiectelor de schimbare în domeniul drepturilor omului. Programul dat este realizat cu participarea Institutului de Reforme Penale în cadrul Proiectului "Consolidarea capacităților tehnice ale instituțiilor naționale pentru promovarea și protecția drepturilor omului”, finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare".


Chestionar-asistenta_juridica-Final_2_.pdf

Cerere-asistenta_juridica-Final_2_.pdf