29.04.2024 | 06:57
RO RU EN

Новости

Curs de instruire în domeniul azilului pentru avocații care acordă asistență juridică garantată de stat

Centrul de Drept al Avocaților, în colaborare cu Consiliul Național pentru Asistența Juridică Garantată de Stat organizează cursul de instruire pentru avocații care acordă asistență juridică garantată de stat, cu tematica “Jurisprudența CEDO aplicabilă în domeniul azilului. Scrierea cererilor la CEDO. Regula 39 și utilizarea ei de către avocați”.

Cursul de instruire se va desfășura în incinta Institutului Național al Justiției (mun. Chișinău, str. S. Lazo,1 ) în perioada 13-14 decembrie 2016.

Sunt încurajați să participe avocații specializați în acordarea asistenței juridice garantate de stat solicitanților de azil, refugiaților, beneficiarilor de protecție umanitară, apatrizilor și solicitanților statutului de apatrid.

Pentru participarea la cursurile de instruire, avocații care acordă asistență juridică garantată de stat se pot înscrie în prealabil, până la data de 02 decembrie 2016.

Persoana de contact: Victoria Virschi, consilier, Aparatul administrativ al CNAJGS, e-mail: vvirschi@cnajgs.md, tel: 069692558.