13.05.2024 | 16:20
RO RU EN

News

Felicitări cu "Ziua Independenței" și "Limba Noastră"

Stimați colegi și colaboratori CNAJGS,

Actul istoric de la 27 August 1991 reprezintă sărbătoarea de suflet a tuturor moldovenilor, un simbol al împlinirii dorinței de libertate și unitate a poporului nostru.

Evocînd evenimentele de acum 26 de ani, în memoria noastră revin Marile Adunări Naţionale, cu prezenţa sutelor de mii de moldoveni din toate colţurile republicii.

Ei trebuie să fie un exemplu pentru noi oricînd, dar mai ales azi cînd am ales calea europeană de dezvoltare a Republicii Moldova și avocații sunt cei ce stau la straja Drepturilor Fundamentale ale Omului.

Îmi exprim ferma convingere că vom reuşi, cu toţii împreună, să ne unim, să fim activi şi să muncim întru bunăstarea şi prosperarea țării noastre, precum și să devenim elementul cheie al procesului de înfăptuire a justiției în Republica Moldova.

În ajunul celor două sărbători naționale “Ziua Independenței” și “Limba Noastră”, Vă aduc, dragi colegi, urări de izbîndă, afirmare, perseverență în munca Dvs. în serviciul societății și binele poporului Republicii Moldova.

Vă urez sănătate, prosperitate, împliniri și valorile care vă călăuzesc viața să contribuie în continuare la progresul avocaturii Republicii Moldova, căci datorită unor astfel de oameni, țara poate nutri speranța unui viitor mai bun.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Președintele CNAJGS

Emanoil Ploșnița