28.03.2024 | 11:37
RO RU EN

Noutăți

Seminar tematic pentru avocaţi şi activişti pentru drepturile omului

Programul Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene “Consolidarea capacităţii avocaţilor şi activiştilor în domeniul drepturilor omului pentru aplicarea pe plan naţional a Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului şi a Cartei Sociale Europene (Revizuite)” organizează un seminar tematic pe tema : “Carta Socială Europeană (revizuită) ca mecanism de protecție a drepturilor sociale și reforma Curții Europene pentru protecția Drepturilor Omului”

Seminarul tematic va avea loc pe data de 26 iunie curent în Sala Nistru a Hotelului Leogrand (Chişinău, str. Mitropolit Varlaam 77) începând cu ora 8:45 până la 17:30.

Persoanele interesate să participe la acest seminar tematic urmează să expedieze solicitarea de participare cu indicare activității pe care o desfășoară la adresa diana.cealic@coe.int pînă la 24 iunie 2014. Agenda seminarului tematic o găsiți atașată la anunț. Avem rugămintea ca în cazul imposibilității de prezentare la seminarul confirmat să ne anunțați cu suficient timp în prealabil. Deasemenea, participanții sunt rugați să urmeze seminarul integral. Persoanele care vor confirma dorința de a participa la seminar, dar nu vor veni, pe viitor nu vor fi acceptate sa participe la alte activități din cadrul Programului Comun al Consiliului Europei și Uniunii Europene. Persoanele care vor asista mai puțin de 7,5 ore la seminar, nu vor primi confirmarea participării la seminarul menționat mai sus.

Persoana de contact:
Diana CEALIC
Coordonator de Program în domeniul Drepturilor Omului

Programul Comun privind Consolidarea capacităţii avocaţilor şi activiştilor în domeniul drepturilor omului pentru aplicarea pe plan naţional a Convenţiei Europene pentru Drepturile Omului şi a Cartei Sociale Europene (Revizuite)

Email: diana.cealic@coe.int
Tel.: 0 22 888 907(27)
Mob.: 069 276 298

Agenda seminarului o găsiţi ataşată la prezentul anunţ.


Agenda26_iunie_2014_seminar_tematic.docx