28.03.2024 | 10:21
RO RU EN

News

Forumul Internațional Moldova – Macedonia: "Asistența Juridică Garantată de Stat și Abilitarea Juridică a Populației" – eveniment organizat cu prilejul aniversării a 10 ani de activitate a sistemului de Asistență Juridică Garantată de Stat din Republica Moldova

Cu prilejul aniversării a 10 ani de activitate a sistemului de Asistență Juridică Garantată de Stat din Republica Moldova, în perioada 16-17 octombrie 2018 se va desfășura Forumul Internațional Moldova – Macedonia “Asistența Juridică Garantată de Stat și Abilitarea Juridică a Populației”.

În cadrul celor două zile ale Forumului, va fi prezentat modelul de asistență juridică garantată de stat din Republica Moldova și rezultatele obținute, experiențele și lecțiile învățate în decurs de 10 ani.

Totodată invitații internaționali vor prezenta modelele de facilitare a accesului la justiție și abilitarea juridică a populației din Macedonia, Georgia, Lituania, Ucraina, Sierra Leone, Nepal, Mongolia, etc.

Forumul este organizat de Consiliul Național pentru Asistență Juridică Garantată de Stat și Fundația Soros – Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru o Societate Deschisă din Macedonia.