20.04.2024 | 15:25
RO RU EN

News

Atelier de instruire: "Acordarea asistenței juridice calificate, determinarea strategiilor de caz pentru protecția victimelor violenței sexuale si a celei bazate pe stereotipurile de gen"

La data de 17 și 18 decembrie 2018, Uniunea Avocaților din Moldova, în colaborare Oficiul Înaltului Comisar al Naţiunilor Unite pentru Drepturile Omului, vor organiza 2 ateliere a câte o zi (8 ore academic) de instruire pentru avocați.

Tematica atelierelor este: “Acordarea asistenței juridice calificate, determinarea strategiilor de caz pentru protecția victimelor violenței sexuale si a celei bazate pe stereotipurile de gen”

Primul atelier de instruire va avea loc la 17 decembrie 2018, iar al doilea atelier de instruire va avea loc 18 decembrie 2017. La fiecare atelier de instruire pot participa 20 de avocați. În acest context, dat fiind faptul, că tematica pentru cele două ateliere este aceeași, solicităm de a vă înregistra la unul din cele 2 ateliere.

Toate cheltuielile de organizare a seminarelor vor fi acoperite deOficiul Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului.

Locația instruirilor va fi comunicată persoanelor selectate pentru instruire.

Avocații care doresc să participe, se pot înscrie până la 15 decembrie 2018 prin e-mail: liudmila.iachim@one.un.org sau la tel: +37369016003 sau la Oficiile teritoriale în raza căruia avocatul își desfășoară activitatea.

Persoanele înregistrate vor fi anunțate despre detaliile desfășurării atelierelor.